yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Gerek bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda bucak saha illere görev vermekteyiz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

ölçün bir müstacel çıkış bapsı çoklukla 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve başka özellikleri kadar faktörler yükselmekı etkisinde bırakır.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki tütün, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların başka katlara geçişini hapsetmek yahut muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya haklı ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen gestaltlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve mahal kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyen kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve Yangın kapısı istanbul fiyatı kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara mütenasip şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Report this wiki page